Новостворений спецпідрозділ Інтернаціонального легіону при ГУР МО України приступив до роботи

Створений спецпідрозділ Інтернаціонального легіону при ГУР МО України, вже приступив до виконання бойових завдань з протидії російській агресії.

Як повідомив начальник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України генерал Кирило Буданов,  сьогоднішня війна ведеться не лише проти України, а й проти всього вільного світу, проти правового устрою людства, що головною умовою миру визначає право націй і країн на свободу і самовизначення, недоторканність територіальних кордонів держав.

«Злочинний путінський режим вирішив повторити долю Гітлера і Третього Рейху: вдався до тотальної загарбницької війни з масовим вбивством цивільного населення”, – наголосив Кирило Буданов.

До Інтернаціонального легіону оборони України на сьогодні виявили бажання стати добровольці і ветерани з 52 країн світу. Їхня кількість вже перевищила 20 тисяч. Це переважно досвідчені бійці, які брали участь у багатьох миротворчих кампаніях в різних куточках світу. Поповнення підрозділу Інтернаціонального легіону при ГУР МО України триває.

Нагадаємо, кожний українець може надіслати інформацію про пересування ворожих сил або агентів на офіційний чат-бот СБУ в Telegram https://t.me/stop_russian_war_bot

ФБ: https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/312124887681095

Твіттер: https://twitter.com/ServiceSsu/status/1500494584769622016

Відправити дані про поміченого можливо  ворога за схемою:

—         місто, область події

—         час виявлення

—         геолокація (за можливості)

—         кількість та тип помічених сил ворога

—         додатково: напрямок руху, мета і ціль

—         особливі прикмети підозрілих осіб.

СБУ перевіряє інформацію та передає військовим.

Источник: https://forpost.media/vijna/novostvorenyy-spetspidrozdil-internatsionalnoho-lehionu-pry-hur-mo-ukrainy-prystupyv-do-roboty.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top