Як отримати запоріжцям «лікарняні» та виплати по вагітності в умовах воєнного стану

«Лікарняні», допомогу по вагітності та пологах під час воєнного стану можна отримати, навіть якщо роботодавець не опрацював документи.

Як повідомляє запорізька міська влада, звернутися за виплатами у цьому випадку можна до будь-якого працюючого відділення Фонду соціального страхування України.

Напряму працівнику можуть бути нараховані: допомога по вагітності та пологах, допомога по тимчасовій втраті працездатності, допомога на поховання.

Для призначення виплати застраховані особи повинні мати при собі паперовий листок непрацездатності або е-лікарняний. Також необхідно підготувати копії таких документів: першої-четвертої, одинадцятої-шістнадцятої сторінок паспорта або сторінки з відповідною інформацією іншого документа, що посвідчує особу, довідки про присвоєння індивідуального податкового номера, за наявності також подаються інші документи, передбачені у порядку надання відповідних видів матеріального забезпечення.

Читайте також: У Запоріжжі зустріли евакуйованих дітей з Бердянську. ВІДЕО

У важкий час — гуртуємося. Долучайтеся до нашого телеграм каналу, про всяк випадок Усі ми тут) https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/yak-otrymaty-zaporizhtsiam-likarniani-ta-vyplaty-po-vahitnosti-v-umovakh-voiennoho-stanu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top