Як вам таке, українці?: Ілон Маск підтримує нашу країну

Ілон Маск швидко відреагував на страшну війну в Україні. У наші міста оперативно надійшли термінали “Starlink” його компанії. Цей супутниковий інтернет допомагає українським військовим, правоохоронцям, медикам підтримувати роботу критичної інфраструктури в умовах війни.

Але й на цьому американський підприємець не зупинився. Ілон Маск втрутився в інформаційну війну з рашистськими “чінушами”.

Його перший твіт 14 березня був прямо адресований путіну. Цитата: “Я викликаю тебе на двобій. На кону – Україна”. Зрозуміло, що путін відповісти у твітері банально не може, адже ті люди, які теоретично могли б показати, як користуватися соцмережами, знаходяться по інший бік кілометрового столу.

Захищати діда-маразматика першим сунувся директор Роскосмосу Дмитро Рогозін, навівши цитату казки Пушкіна 1830 року. Тепер зрозуміло, що розумово відсталі застрягли у своєму розвитку саме у середині 19 століття.

Доєднався і головний підлабузник – Рамзан Кадиров. У меседжі прихвостня як завжди – белькотіння про погрози, неймовірну силу всього путінського, а в кінці серливий чеченський ватажок обізвав Маска дівочим ім’ям – Ілоною. Дуже по-чоловічому.

Ілон Маск продовжив троллінг і перейменував себе в твіттері на Ілону. Підтримала сина мама мільярдера – Мей Маск. Вона опублікувала ось таке фото та іронічно написала – “Ти така гарна, Ілоно”.

А коли в суперечку вступив ще один важковаговик з росії із прізвищем Дуров, вся світова мережа гучно посміялася. Засновник Телеграму повідомив про те, що зарезерував для Ілона Маска у своїй соцмережі спеціальний нікнейм “Ілона”.

Рівень тролінгу й почуття гумору опонентів навіть не дивують. Розозін, Дуров – лише рогаті та дурні вступають у діалог, але більшого, як назвати найбагатшу та найпрогресивнішу людину планети дівчинкою, у них просто бракує інтелекту.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-vam-take-ukrainci-ilon-mask-pidtrimuie-nashu-krainu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-vam-take-ukrainci-ilon-mask-pidtrimuie-nashu-krainu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top