У Запоріжжі запрацював сервіс пошуку переселенців та гуманітарна «гаряча» лінія

У зв’язку з переміщенням великої кількості біженців з районів активних бойових дій, у Запорізькій області розпочав роботу інтернет-ресурс, на якому можна знайти дані про переселенців, які були зареєстровані у обласному центрі.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Сервіс доступний за адресою https://gb332f71af273df-dbcc.adb.eu-amsterdam-1.oraclecloudapps.com/ords/r/refugees/find/home він працює у тестовому режимі. Оскільки дані про осіб, що реєструвалися при в’їзді до Запоріжжя могли бути записані неточно, пропонується при здійсненні пошуку пробувати вводити декілька варіантів написання ПІБ. Для початку пошуку необхідно ввести від 4 символів ПІБ переселенця.

Також на базі “Запорізького обласного контактного центру” створена гуманітарна “гаряча лінія”.

Телефоном можна передати інформацію про неправомірне затримання окупаційними силами РФ громадян України, іноземних громадян та осіб, які перебувають на тимчасово непідконтрольних територіях, органам влади України, або зниклих цивільних осіб. Крім цього, робочі групи та штаби “гарячих ліній” створять у всіх районах області. Зокрема, на місцевому рівні для розгляду звернень громадян залучатимуть представників релігійних, благодійних та громадських організацій, а також волонтерів для надання допомоги людям, які перебувають на відповідних територіях. Звернутися на “гарячу лінія” можна за телефоном: 0800-503-508.

Читайте також: Сьогодні продовжиться евакуація маріупольців до Запоріжжя

У важкий час — гуртуємося. Долучайтеся до нашого телеграм каналу, про всяк випадок Усі ми тут) https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/u-zaporizhzhi-zapratsiuvav-servis-poshuku-pereselentsiv-ta-humanitarna-hariacha-liniia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top