У Запоріжжі в комендантську годину водій на авто втікав від екіпажу патрульних: загинула одна людина

19 березня, екіпаж з патрульних та тероборони патрулював вулиці міста. Близько 20:00 години вони  помітили авто, що рухався назустріч. На вимоги зупинитись авто різко розвернулося та почало  прискорюватись.

Аби зупинити втікача спочатку включили звукові та світлові сигнали. Та порушник прискорив рух. Представник тероборони зробив кілька попереджувальних пострілів у повітря з автомату АК-74 і лише потім — кілька пострілів у бік автомобілю, що примусово зупинити.

“Внаслідок цього влучив у багажне відділення автомобілю, де перебували 2 чоловіка. Один отримав вогнепальне поранення правої половини грудної клітини й був госпіталізований. Другий — отримав поранення в область поперекової області та помер в машині “швидкої допомоги”. Водій автомобілю ушкоджень не зазнав. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 119 ч.1 “Вбивство через необережність” КК України”, — зазначають в ЗОВА.

Нагадаємо, комендантська година у Запоріжжі триває до 6:00 години 21 березня. На вулиці перебувати заборонено.

Источник: https://subbota.ua/news/172897/u-zaporizhzhi-v-komendantsku-godinu-vodij-na-avto-vtikav-vid-ekipazhu-patrulnih-zaginula-odna-lyudina

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top