В Бердянську відновили електропостачання, а у Пологівських мережах нові відключення через обстріли, — “Запоріжжяобленерго”

Впродовж доби у Пологівських мережах погіршилася ситуація з електропостачанням. У Бердянську вдалося відновити подачу електроенергії для більшості споживачів. Про це повідомляє 061 з посиланням на Запоріжжяобленерго . Станом на 21:00 (20 березня) у Бердянську відновили електропостачання для більшості споживачів, де вдалося заживити 3 500 будинків. Запорізькі міські мережі усунили перебої з електропостачання для 2 500 абонентів, які виникли внаслідок пошкодження обладнання на одній з підстанцій. У Пологівських мережах сталися нові відключення. Через артилерійські обстріли отримали пошкодження одразу п rsquo;ять високовольтних підстанцій. Без світла залишилися споживачі, яким вдалося відновити електропостачання впродовж минулих днів. Також обленерго не має зв rsquo;язку з Розівськими районним відділенням. Внаслідок активних бойових дій аварійні бригаді досі не можуть дістатися до місць пошкоджень і відновити електропостачання по Гуляйпільським, Оріхівським і Василівським мережам. Станом на вечір 20 березня електропостачання відсутнє: Пологівські електромережі ndash; 6 261 абонент; Розівсьі електромережі ndash; 2 250 абонентів; Василівські електромережі ndash; 6 000 абонентів; Гуляйпільські електромережі ndash; 11 828 абонентів; Оріхівські електромережі ndash; 2 032 абонентів; Бердянські електромережі ndash; 250 споживачів. Раніше 061 повідомляв, що УЗ відновила приміські потяги у напрямку Запоріжжя.
Джерело: 061.ua Источник: https://www.061.ua/news/3354361/v-berdansku-vidnovili-elektropostacanna-a-u-pologivskih-merezah-novi-vidklucenna-cerez-obstrili-zaporizzaoblenergo

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top