У Мелітополі окупанти відпустили активістку та журналісток

Активістку з Мелітополя Ольгу Гайсумову, яку 9 діб тому захопили у полон російські окупанти, відпустили.

Про це повідомив сайт РІА-Мелітополь, посилаючись на власні джерела.

Крім того, окупанти відпустили трьох журналісток, якіх затримали сьогодні вранці. З журналістками окупанти провели бесіду про необхідність «співпраці». Після цього – відпустили. Наразі немає даних щодо місця перебування Михайла Кумока.

«Михайло Володимирович є власником холдингу та видавцем. Але він повністю відійшов від редакційних справ. Він вийшов на пенсію. Сподіваємось, за кілька годин він буде на волі!», – відзначає генеральна директорка «МВ-холдингу» Ганна Медвідь.

Нагадаємо, про захоплення Михайла Кумока на сторінці у «Фейсбуці» повідомила його донька Тетяна Кумок.

«Сьогодні вранці окупанти викрали тата. Кумока Михайла Володимировича. Розповім подробиці. Михайло Кумок, до виходу на пенсію був у складі керівників МВ – холдингу. А МВ – це міська газета, сайт і, найголовніше, друкарня. При засиллі ворожої пропаганди, яку активно насаджували окупанти з моменту появи в місті, було очікувано, що на журналістів та співробітників чинитимуть тиск. І сьогодні це сталося», — написала Тетяна Кумок.

Тетяна Кумок повідомила, що додому до журналістів Юлії Ольховської та Любові Чайки, видавця Михайла Кумока, а також випускового редактора газети «Мелітопольські відомості» Євгенії Борян прийшли озброєні люди, забрали їх і відвезли невідомому напрямку.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-melitopoli-okupanty-vidpustyly-aktyvistku-ta-zhurnalistok.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top