На Запоріжжі піротехніки знешкодили понад 50 вибухонебезпечних предметів, які становили реальну загрозу (ФОТО, ВІДЕО)

За місяць повномасштабної війни запорізькі піротехніки ДСНС знешкодили 52 вибухонебезпечних предметів. Як повідомляють в ДСНС, всі вони становили реальну загрозу мирному населенню нашого краю.

Піротехніки очищувати Запорізький край від «щедрих дарів» російської армії. Оперативні залучення здійснюються у районах, які зазнали нищівних обстрілів з боку росії.

Пам’ятайте три НЕ, у разі виявлення ВНП:

не чіпати руками;
не розбирати;
не підпалювати.

У разі виявлення підозрілого, вибухонебезпечного предмета обгородіть місце його знаходження, обмежте присутність дітей поблизу й дзвоніть 101. 

Відзначимо, що вчора троє підлітків в с. Обільне знайшли вибухонебезпечний предмет (ймовірно міна або вибухонебезпечний боєприпас) та гралися з ним. Як результат — пролунав вибух. Діти були доставлені у мелітопольську лікарню. Одному хлопчику лікарі вимушені були ампутувати кисть. Дитина знаходиться у реанімації у важкому, проте стабільному стані. Ще один хлопчик та дівчинка отримують всю необхідну допомогу у хірургічному відділені. Їх стан – середньої важкості.

Источник: https://subbota.ua/news/173407/na-zaporizhzhi-pirotehniki-zneshkodili-ponad-50-vibuhonebezpechnih-predmetiv-yaki-stanovili-realnu-zagrozu-foto-video

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top