Реалії ведення бізнесу в Запоріжжі в умовах війни

Майданчик літнього кафе заставлений коробками, на задньому дворі кухарі замість делікатесів літрами варять супи і каші. Успішний бар-ресторан на 800 посадкових місць у війну перетворився на волонтерський штаб. В своєму закладі підприємець Олександр безкоштовно годує переселенців і військових. Тепер підлеглі між собою звуть його не бос, а генерал.

У нього в кабінеті — зброя і набої, бо через день буває на передовій. У сусідньому — стоять коробки з медичним приладдям. Гуманітаркою заставлений навіть коридор.

З березня бар не приймає відвідувачів. Відтак не заробив ні копійки. У штаті — більше ста людей. Бізнесмен заклав автівку і будинок, щоб оплатити зарплати і податки.

Тих, хто досі тримається на плаву і відраховує податки — держава вирішила підтримати. Усім бізнесам, крім грального, ломбардів і тих, хто торгує підакцизною продукцією, дозволено перейти на спрощену систему оподаткування.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/realii-vedennja-biznesu-v-zaporizhzhi-v-umovah-vijni/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=realii-vedennja-biznesu-v-zaporizhzhi-v-umovah-vijni

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top