Через активні бойові дії мирні мешканці Запорізької області залишилися без води та світла

Через дії російських окупантів мешканці Запорізької області залишилися без електропостачання та води

На сьогодні, 08 квітня, через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання знаходяться 20 154 абоненти у 65 населених пунктах Запорізької області.

Проводити роботи з відновлення енергопостачання знеструмлених споживачів Гуляйпільського, Василівського, Оріхівського районних відділень наразі неможливо. На цих територіях відбуваються активні бойові дії. Також окупанти не допускають ремонтні бригади до місць пошкоджень.

Є проблеми і з водопостачанням на частині територій. Немає води у місті Гуляйполе та прилеглих сільських населених пунктах Пологівського району. А також у селищі Степногірськ та прилеглих сільських населених пунктах Василівського району.

Крім того, через проблеми із забезпеченням електроенергією артезіанських свердловин без водопостачання залишається частина міста Пологи та частина селища Кам’янка Пологівського району. Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

На Пологівському напрямку ситуація залишається складною. Окупанти обстрілюють мирних мешканців та цивільні об‘єкти, застосовують військову авіацію, намагаючись здійснювати наступальні дії у напрямку Запоріжжя.

Крім того, через злочинну діяльність окупантів на територіях зростає дефіцит товарів першої необхідності, особливо продовольчих. Це може призвести до ускладнення гуманітарної ситуації в зайнятій російськими військовими частини Запорізької області.

Раніше «Індустріалка» повідомляла, що військовослужбовці збройних сил РФ обстріляли забороненими касетними боєприпасами об’єкти цивільної інфраструктури селища Комишуваха.

Читайте також: У небі над Запоріжжям збили крилату ракету

Читайте наші новини на сайті zprz. city

Сообщение Через активні бойові дії мирні мешканці Запорізької області залишилися без води та світла появились сначала на Індустріалка — новини Запоріжжя.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/cherez-aktivni-boyovi-diyi-mirni-meshkantsi-zaporizkoyi-oblasti-zalishilisya-bez-vodi-ta-svitla

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top