Роналду про своє майбутнє: «Відчуваю себе корисним для МЮ та збірної»

Форвард «МЮ» та збірної Португалії Кріштіану Роналду висловився про своє майбутнє.

За словами португальського футболіста, він отримує задоволення від футболу і, як і раніше, почувається корисним для «Манчестер Юнайтед» та збірної Португалії. 

Наступний матч підопічних Ральфа Рангника запланований на 9-е квітня. У рамках турніру АПЛ «Евертон» прийматиме «МЮ». Знайти вигідні коефіцієнти на спорт можна в БК Фонбет. Перемога команди з Роналду йде з коефіцієнтом 1.7, успіх господарів поля йде за 4.4. Як робити ставку в цього букмекера та детальний огляд Фонбет можна знайти за посиланням — https://odds.ru/bookmakers/fonbet/.

Нагадаємо, нещодавно португальський форвард «МЮ» Кріштіану Роналду був визнаний найкращим гравцем березня у МЮ.

У березні місяці 37-річний Роналду відіграв за «Юнайтед» два матчі в АПЛ та Лізі чемпіонів, в одному з яких відзначився хет-триком, який дозволив йому стати найкращим бомбардиром в історії футболу.

Також Роналду зазначив, що ухвалить рішення щодо свого майбутнього, коли захоче цього. Якщо Кріштіано захоче продовжувати грати, він залишиться, якщо не відчуватиме бажання, грати більше не буде, сказав 37-річний нападник.

Усього на рахунку португальського бомбардира 12 забитих м’ячів і три результативні передачі у 24 матчах АПЛ.

Також відомо, що форвард Кріштіану Роналду заробляє найбільше в АПЛ. На даний момент португалець отримує 2.63 млн. євро на місяць.

Источник: https://forpost.media/sport/ronaldu-pro-svoie-maybutnie-vidchuvaiu-sebe-korysnym-dlia-myu-ta-zbirnoi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top