У Запоріжжі через Фейсбук розповсюджуються фейкові листівки від імені командира стрілецького батальйону

У Запоріжжі продовжують орудувати шахраї, які намагаються нажитися на війні. Зараз у соціальній мережі «Фейсбук» масово розповсюджуються фейкові друковані листівки начебто від імені командира шостого окремого стрілецького батальйону.

У листівках пишуть про потреби цього підрозділу. Також там вказано контактні дані та номер картки «начебто волонтера», який збирає допомогу.

Насправді батальйон про таку допомогу не просить, а викладена у листівці інформація є недостовірною. Тому будьте обережні і не надсилайте гроші шахраям.

За інформацією від військових, на сьогоднішній день є висока ймовірність того, що окупанти активізують свої дії для того, щоб просунутися до Запоріжжя. Окрім того, на всій території Запорізького краю зберігається серйозна загроза нанесення ракетних ударів по об’єктах як військової, так і цивільної інфраструктури.

—          Але не панікуйте, зберігайте спокій і продовжуйте вірити у наших захисників та захисниць. Наші бійці – справжні герої. Слава нашим героям! Переможемо!, — звернувся до запоріжців секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Читайте також: Сьогодні у Запорізькій області немає гуманітарних коридорів

У важкий час — гуртуємося. Долучайтеся до нашого телеграм каналу, про всяк випадок Усі ми тут https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/u-zaporizhzhi-cherez-feysbuk-rozpovsiudzhuiutsia-feykovi-lystivky-vid-imeni-komandyra-striletskoho-batalyonu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top