Волонтери-каратисти у Запоріжжі допомагають військовим у лавах ЗСУ

З початком повномасштабної війни росії проти України багато людей у єдиному пориві об’єдналися, щоб на різних фронтах захищати батьківщину. Наприклад, місцевий тренер з карате Анатолій Михайленко разом з титулованими братами-каратистам зі Львова Ярославом та Станіславом Гонуною допомагають одному з підрозділів Збройних Сил України у Запоріжжі.

Сьогодні у Запоріжжі волонтери-каратисти передали військовослужбовцю Збройних сил України першу партію допомоги, яку вдалося придбати за кошти небайдужих людей. У цих коробках наколінники, тактичні рукавиці, спеціальні окуляри, портфелі та розвантаження для бронежилетів. Всього вдалося дістати близько шістдесяти комплектів амуніції майже на 300 тисяч гривень. Допомогу волонтери передали представнику одного з підрозділів ЗСУ з позивним «Фін».

Источник: https://tv5.zp.ua/news/volonteri-karatisti-u-zaporizhzhi-dopomagajut-vijskovim-u-lavah-zsu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=volonteri-karatisti-u-zaporizhzhi-dopomagajut-vijskovim-u-lavah-zsu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top