Втрата: під час бойових дій загинуло п’ятеро захисників із Запорізької області

1 квітня в бою на Донеччині загинув Гремячкін Михайло. Чоловік родом з Широкого. З першого дня війни пішов добровольцем на фронт, та гідно захищав Україну. Служив старшим водієм.

На сторінці Кушугумської громади днями повідомили про загибель мешканця села Балабіно — Віталія Бохова. Чоловік загинув  в бою за нашу рідну землю, під Краматорськом.

«Віталій випускник гімназії «Престиж». Відповідальний та принциповий. Готовий відстоювати свою позицію до кінця. Справжній чоловік», — йдеться у повідомленні на сторінці громади.

Віталія Бохова провели в останню путь 11 квітня.

На війні загинув і мешканець Відрадного — Нестерука Олександра. Про це повідомив голова Широкінської громади Денис Коротенко. З першого дня війни пішов добровольцем на фронт і став на захист України.

Служив командиром відділення 2 стрілецької роти військової частини А 7090. Загинув в бою на Донеччині.

«Відрадне – рідне селище нашого Захисника. Тут народився, вчився, працював. Вів здоровий активний спосіб життя, грав за футбольну команду. Ніколи нікому не відмовив в допомозі та підтримці. Люди знають і завжди пам’ятатимуть Олександра Нестерука як добру, чесну, благородну людину. Гідного друга, сина, брата, товариша, батька, чоловіка. В Олександра Володимировича залишилась дружина і двоє синів», — йдеться у повідомленні.

З Олександром попрощались 11 квітня.

Мер тимчасово окупованого Приморська Олександр Кошелевич повідомив про втрату в їх громаді.

«Велика втрата для нашої громади… Олександр був справжнім чоловіком. Сміливий. Відважний. Принциповий. На таких героях тримається оборона нашої рідної землі. Вічна пам’ять! Герої не помирають, а залишаються назавжди в наших серцях…», — пише Кошелевич.

На сторінці Запорізької окремої бригади тероборони повідомили про загибель Алекса Владислав Марінович.

«У важкому нерівному бою при звільненні населеного пункту східніше Гуляйполя за свободу України загинув відважний боєць, кулеметник підрозділу Запорізької окремої бригади територіальної оборони головний сержант Алекса Владислав Марінович», — йдеться у повідомленні.

Редакція висловлює співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять герою! Слава Україні!

Источник: https://subbota.ua/news/175204/vtrata-pid-chas-bojovih-dij-zaginulo-pyatero-zahisnikiv-iz-zaporizko%d1%97-oblasti

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top