Фонд Порошенка та волонтери передали в Запорізьку область важливе оснащення для бійців

Волонтери «Європейської Солідарності» привезли до Запоріжжя оснащення, яке є дуже важливим для бійців. Це каски, бронежилети, рації та планшети, чоботи, дощовики а також продукти харчування. Частина оснащення була закуплена коштом Фонду Петра Порошенка, частина — ГО «Справа Громад» Свій внесок зробили й прості українці – гроші, які збирали громадяни, також були залучені для закупівлі необхідного. 

Допомогу привезли відомі волонтери, блогери Юрій Бірюков та Олексій Петров.

«Ми вже третій день в дорозі, позавчора були в Дніпрі, вчора в Краматорську, сьогодні от у Запоріжжі. Привезли сотні бронежилетів, касок, форм, рацій, планшетів для артилеристів, гумові чоботи, про які часто забувають, теплі речі, харчування – це все допомога для військових. Ми на контакті з кожною військовою частиною – вони подають список потреб, а ми привозимо», — розповідає Юрій Бірюков.

«Потреби в армії дуже й дуже великі, на жаль, так вийшло. Підрозділи ТрО взагалі нічим, окрім зброї, не забезпечені. В будь якому підрозділі радіють, коли привозиш 50 рацій. Зараз відбувається те саме, що в 14-15 роках – знову волонтери, знову допомога армії, тому що це наша земля й інакше просто не вийде. Я сам з Мелітополя, й інколи чую запитання – невже його окупували назавжди? Ні, не завжди! Мелітополь, як і інші українські міста, обов’язково повернеться й обов’язково буде звільнений від рашистських окупантів!», – додав блогер, волонтер Олексій Петров.

Далі допомогу по запорізьких військових частинах відвезуть партійці «Європейської Солідарності» — депутат, волонтер, а нині ще й військовий Олег Чернов та депутат, волонтер Сергій Лишенко.

Источник: https://forpost.media/vijna/fond-poroshenka-ta-volontery-peredaly-v-zaporizku-oblast-vazhlyve-osnashchennia-dlia-biytsiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top