У Запоріжжі лікується дівчинка, яка постраждала під час обстрілу. Відео

У Запорізькій обласній дитячій лікарні перебуває 12-річна Софія, яка постраждала під час обстрілу в Пологівському районі.

Як розповіла Дар’я Фомкіна, мама Софії, увечері 15 квітня російські військові почали обстрілювали Пологи.

За словами жінки, вона почула вибухи та сказала дітям, аби бігли в коридор ховатися. Її син Єгор та вона зуміли сховатися, а Софія не встигла і її буквально викинуло в коридор.

Як розповів «Форпосту» головний лікар Запорізької обласної дитячої лікарні Юрій Борзенко, постраждала дівчинка разом з мамою та молодшим братом була доставлена з Пологівського району 18 квітня працівниками ДСНС. Вона була травмована ударною хвилею, у дівчини струс внутрішніх органів. Софія провела ніч у відділенні реанімації, а зараз переведена в хірургію — загрози життю немає.

Як розповіла «Форпосту» Дар’я Фомкіна, 10-річного сина та 12-річну доньку виховує сама — після розлучення зв’язок з колишнім чоловіком втратила. У 2014 році, після захоплення російськими військами Донецька, де вона мешкала з дітьми, переїхала до Поліг, де живуть її батько та дідусь з бабкою. Але війна наздогнала її й у Запорізькому краї.

Источник: https://forpost.media/vijna/u-zaporizhzhi-likuietsia-divchynka-iaka-postrazhdala-pid-chas-obstrilu-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top