Ресторан в окопі: чим харчуються запорізькі захисники

Руслан Ретьман – військовослужбовець Збройних Сил України. У цивільному житті – бренд-шеф. Міг догодити найвибагливішому відвідувачу своїх закладів у столиці. Його кредо: “головне – здивувати гостя”. Тепер дивує кулінарними здібностями на фронті захисників Запорізької області. Хлопці кажуть, з бойовим товаришем їм пощастило. У польових умовах годують не гірше, ніж вдома.

Раціон змінюється щодня. Не кожен куштував такі страви навіть у повсякденному житті, – зізнаються хлопці. Руслана це надихає на нові кулінарні подвиги. Кожна страва від Руслана Ретьмана піднімає бойовий дух товаришам.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/restoran-v-okopi-chim-harchujutsja-zaporizki-zahisniki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=restoran-v-okopi-chim-harchujutsja-zaporizki-zahisniki

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top