Більше сотні людей: у Запорізькій обалсті збільшується кількість людей, викрадених окупантами рф (ВІДЕО)

У Запорізькій області продовжується боротьба за визволення людей, які стали заручниками росіян. Подробиці повідомили в прес-службі обласної військової адміністрації.

Так, від самого початку повномасштабного вторгнення військові рф продовжують викрадати людей на території Запорізької області. Обласна влада вчиняє всі дій, щоб наші люди опинились в безпеці. Відбуваються обміни, у які потрапляють цивільні особи.

На сьогоднішній день випадки захоплення жителів Запорізької області в заручники окупаційними військами збільшуються. Відповідно до даних ЗОВА, наразі у заручниках перебуває 182 цивільних особи, з них 100 — уже звільнені. Але кількість випадків викрадення російськими військовими наших громадян збільшується щоденно.

У зв’язку з цим обласна влада просить жителів нашої області бути активними та небайдужими до чужого горя. Для того, щоб рідні та близькі особи, або знайомі, активісти чи журналісти мали можливість потрапити в списки на обміни, потрібно повідомити на гарячу лінію обласної військової адміністрації.

Так, при ЗОВА працює спеціальна «гаряча лінія». У разі  викрадення цивільних осіб військами окупанта, рідні та близькі можуть телефонувати за номером 0800-503-508 та повідомляти деталі.

Источник: https://subbota.ua/news/176175/bilshe-sotni-lyudej-u-zaporizkij-obalsti-zbilshu%d1%94tsya-kilkist-lyudej-vikradenih-okupantami-rf-video

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top