Вікторія Сорокіна – співвласниця вже відомої у Запорізькій області равликової ферми, що у селі Володимирівське. Близько трьох років там вирощували та готували равликів на замовлення різних компаній, а також пропонували свої делікатеси на крафтових фестивалях. Попит на вишукані ласощі був, тож з’явилась і пропозиція – відкрити у Запоріжжі першу точку у форматі «стріт фуд». 23 лютого стартували, але грандіозним планам завадила війна…
У меню зараз є: фаршировані равлики, устриці, бургери із равликовою котлетою, різні види сирів та глінтвейн. На фермі роблять заготовки і розігрівають їх на місці за лічені хвилини.
Незважаючи на те, що постачальники деяких продуктів для начинок підвищили ціни, основні страви не виросли у ціні ні на гривню.
Багато прибутку поки бізнес не приносить, але радості – сповна. У «ЗапРавлик» вже з’явилися перші постійні клієнти. Працює «ЗапРавлик» щодня з 11 години ранку і до вечора – залежно від комендантської години. Тож, якщо ви бажаєте підтримати українську економіку, запорізький бізнес та поласувати делікатесами за доступними цінами – шукайте кіоск із равликом на перетині проспектів Маяковського та Соборного у Запоріжжі.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/ravlikovij-biznes-u-zaporizhzhi-dopomagaie-ekonomici-ta-pereselencjam/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ravlikovij-biznes-u-zaporizhzhi-dopomagaie-ekonomici-ta-pereselencjam
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook