«Героя росії» позбавлять звання «Почесний громадянин Запоріжжя»

У Запорізькій міській раді зареєстрований проєкт рішення щодо позбавлення звання «Почесного громадянина міста Запоріжжя» російського космонавта та героя рф Олега Скрипочки.

Скрипочка у радянські часи навчався у Запоріжжі (в 1987 році закінчив школу №28 Запоріжжя) і тому тодішні підлабузники з міськради (2011 році — розквіт регіоналів) присвоїли йому почесне звання.

У проекті рішення міськради скасування звання обґрунтовано «відсутністю дій щодо піднесення статусу міста Запоріжжя у світі». Але насправді ця ініціатива виникла у зв’язку з тим, що нещодавно космонавт отримав російську винагороду особисто від Путіна.

Як вже повідомляв «Форпост», на тимчасово окупованих територіях Запорізької області продовжується терористично-насильницькі дії з боку російських злочинців щодо цивільного населення. Такі дії заохочуються їхнім військовим командуванням, повідомляє Штаб оборони Запорізького краю.

Так, з села Орлянське Василівського району надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що до її будинку увірвалися російські злочинці, в результаті чого однин із них її згвалтував.

Російські «дикуни» на тимчасово окупованих територіях продовжують займатися мародерством.

Так в місті Пологи з території домоволодіння окупанти, викрали автомобіль місцевого жителя «Мітцубісі Лансер».

В селі Комиш Зоря Бердянського району росіяни з приватного будинку викрали зареєстровану мисливську зброю, 1300 доларів США, 800 євро, 2 золотих каблучки та інші речі на суму 50 000 грн.

У Приморську рашисти проникли в приватний будинок 58-річного жителя та заволоділи його автомобілем «Шкода Октавія».

Як вже повідомляв «Форпост»,  уродженка Полог, яка наразі мешкає в США, на свій День народження вийшла на пікет із плакатами на підтримку України.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/heroia-rosii-pozbavliat-zvannia-pochesnyy-hromadianyn-zaporizhzhia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top