На Запоріжжі рашисти погрозами змушують провайдерів підключатися до мереж рф

Окупанти шантажем і погрозами змушують українських провайдерів на тимчасово окупованих територіяїх Запорізької області підключатися до російських мереж

Вільний доступ до інформації – одна з головних загроз для ворога на тимчасово окупованих територіях. Поки українці знають правду про хід війни – російська пропаганда не діє.

Тому росія постійно намагається приєднати українські інтернет-мережі до власної, підконтрольної спецслужбам системи, щоб заблокувати доступ до українських ресурсів і повністю контролювати дії українців у мережі.

Окупанти не гребують жодними методами, вдаються до шантажу та погроз розправи над тими, хто відмовиться «співпрацювати» з окупаційним режимом.

У своїх телеграм-каналах росіяни поширюють фейк, що нібито всі, хто виїжджатиме з тимчасово окупованих територій області у Запоріжжя зазнаватимуть у місті «СБУшних репресій».

Як доказ наводять слова в.о. мера Запоріжжя Анатолія Куртєва про те, що до міста стікається багато переселенців із Донбасу, тож поліція проводить «перевірочні заходи».

Також окупанти закликають мешканців регіону виїжджати на територію рф, де влада, мовляв, не влаштовує жодних фільтраційних заходів біженцям». Правда ж є зовсім інакшою.

Так, українські поліцейські перевіряють документи тих, хто виїхав із непідконтрольної Україні території, аби не пропустити у мирне Запоріжжя російських диверсантів.

Але навряд можна назвати перевірку документів фільтраційними заходами. Натомість, нам добре відомо про існування російських фільтраційних та концентраційних таборів та допити, які влаштовують загарбники цивільним жителям окупованих територій.

Источник: https://forpost.media/vijna/na-zaporizhzhi-rashysty-pohrozamy-zmushuiut-provayderiv-pidkliuchatysia-do-merezh-rf.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top