З «Азовсталі» вночі вивезли поранених військових

З території заводу «Азовсталь» у Маріуполі виїхали автобуси з пораненими українськими військовими. Людей відвезли на підконтрольну ДНР територію.

Про це вночі повідомило міжнародне інформаційне агенство: Reuters

Агенція повідомляє, що свідок на місці подій бачив, як з «Азовсталі» виїхали близько 10 автобусів з українськими захисниками. Куди саме попрямували автобуси, поки невідомо.

«У понеділок агентство Reuters побачило близько десятка автобусів, які, очевидно, перевозили українських бійців. Скільки саме людей було в автобусах, встановити не вдалося. За оцінками, на території великого заводу радянських часів перебуває близько 600 бійців, серед них десятки поранених», повідомляє очевидець.

Пізніше, станом на 00.40 за к.ч. в агенції додали, що 5 автобусів з евакуйованими бійцями прибули у місто Новоазовськ Донецької області, контрольоване російськими загарбниками. За словами свідка, частину евакуйованих винесли з автобусів на ношах і повезли до лікарні.

Миноборони України повідомило, що 53 важкопоранених бійця з «Азовсталі» доправили до лікарні ДНР, ще 211 людей відправили в Оленівку.

Источник: https://forpost.media/vijna/z-azovstali-vnochi-vyvezly-poranenykh-viyskovykh.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top