В міськраді Запоріжжя погрожують віддати маршрутки під потреби військових

Сьогодні вранці части автоперевізників Запоріжжя вирішила влаштувати страйк та не вивести транспорт на роботу. Через це в місті стався транспортний колапс. Щоб зашкодити таким діям в міськраді загрожують, що віддаватимуть транспорт під потреби військових.

Про це повідомляють в міськраді.

Сьогодні, 20 травня, зранку призупинилося обслуговування наступних маршрутів: першого, одинадцятого, вісімдесятого, вісімдесят першого, п’ятого та п’ять А, дев’ятого, двадцятого, вісімдесят п’ятого, тридцять сьомого та сорок шостого. В міськраді повідомляють, що загалом на роботу не виїхали 58 маршруток.

Як повідомляють в міськраді, управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку вже отримало доручення підготувати документи на розірвання контрактів з товариствами «Альянс-Авто», «Юністар-Авто», «Запорізькі автомобільні лінії» та «Профтаксі-1».

Що стосується інших перевізників, то керівництво міста пішло їм на зустріч і вже розробляє нові тарифи на автоперевезення по місту. Трамваї та тролейбуси й надалі працюватимуть безкоштовно.

«Якщо хтось з перевізників захоче повторити сьогоднішню ранкову історію і спробує ще раз паралізувати життя у Запоріжжі і не дасть людям доїхати до роботи, то ми будемо робити наступним чином. Ми просто залучимо військкомат і передамо транспортні засоби таких перевізників на потреби наших воїнів. У армії вони точно принесуть більше користі, ніж, якщо будуть стояти на простої під час самовільного страйку водіїв. Сподіваюся, що мене усі почули і усі зрозуміли», — додав секретар міськради Анатолій Куртєв.

Читайте також: В Запоріжжі сталася ДТП внаслідок якої травмувалося шестеро пішоходів

Источник: https://forpost.media/glavnoe/v-miskradi-zaporizhzhia-pohrozhuiut-viddaty-marshrutky-pid-potreby-viyskovykh.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top