Велике курортне місто Запорізької області залишилося без мобільного зв’язку

Мобільний зв’язок пропав у Бердянську

Жителі тимчасово окупованого Бердянська Запорізької області залишилися без зв’язку. Мобільний зв’язок усіх українських операторів вимкнений.

Крім цього, в місті пропало інтернет-з’єднання більшості українських провайдерів. Наразі працює лише один з них — ONet. Про це повідомили в телеграм-каналі «Бердянск Сейчас».

Зазначимо, що без зв’язку жителі Бердянська залишаються не вперше. В минулі рази на відновлення стабільного мобільного та інтернет-з’єднання йшло від декількох днів до тижнів.

Нагадаємо, що сьогодні зранку російські окупанти викрали голову курортної Кирилівки Мелітопольського району та ще двох його підлеглих. Посадовців вивезли із селища в невідомому напрямку.

Раніше «Індустріалка» повідомляла, що в Запорізькій області збільшується кількість російської техніки та військових. Вчора через місто Приморськ в бік Бердянська проїхала колона російських військових. А до смт Кам’янка Пологівського району заїхало багато російської техніки та військових із Маріуполя.

Читайте наші новини на сайті zprz.city.

Сообщение Велике курортне місто Запорізької області залишилося без мобільного зв’язку появились сначала на Індустріалка — новини Запоріжжя.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/velike-kurortne-misto-zaporizkoyi-oblasti-zalishilosya-bez-mobilnogo-zv-yazku

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top