Орки злякались вибуху біля будинку колаборанта Балицького: Дмитро Кирильчук

Голова фракції «Європейська Солідарність» в Запорізькій районній раді Дмитро Кирильчук переконаний, окупанти відчувають напругу через дії українських партизанів та розуміють, що вони активно працюють на окупованих територіях.

Таку думку він висловив в етері Еспресо.

«Після вибуху окупантів перемкнуло, очевидно, вони дуже налякані та розгублені. Моментально після цього по місту почалось посилене патрулювання загарбниками. Орки вивезли на вулиці свою техніку, поставили пости та почали контролювати ситуацію, що ж буде далі, настільки перелякались», – наголосив Дмитро Кирильчук.

Депутат додав, що після вибуху в Мелітополі у місті з’явились проблеми зі зв’язком та інтернетом.

«Окупанти не можуть додуматись до того, що так аж ніяк не спинять українських партизанів, вони далі будуть робити свою справу», – підкреслив Дмитро Кирильчук.

Нагадаємо, 30 травня, в Мелітополі вибухнув автомобіль Мерседес за кафе «Шторм» у районі центральної площі. Поранення грудної клітини отримала Євгенія Зайцева – член військово-цивільної адміністрації Мелітополя, яка працює на окупантів. Вона, до речі, племінниця Євгена Балицького — зрадника та призначеного рашистами «голови» Запорізької області.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/orky-zliakalys-vybukhu-bilia-budynku-kolaboranta-balytskoho-dmytro-kyrylchuk.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top