Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.В Запоріжжі шахраї обкрадали квартири пенсіонерів під виглядом гуманітарної допомогиВ «Запорожьеоблэнерго» назвали условие для отмены почасовых отключенийУ «Запоріжжяобленерго» назвали умову для скасування погодинних відключеньВорог атакував 6 населених пунктів Запорізької областіКурс валют в Украине 17 мая 2024 года: сколько стоит…«Запорожьеоблэнерго» опубликовало перечень адресов для каждой из очередей ГПО Запорожья…«Запоріжжяобленерго» опубліковало перелік адрес для кожної з черг ГПВ Запоріжжя…Що робити, щоб уникнути погодинних відключень світла у Запоріжжі: подробиціЗапоріжців закликають обмежити використання електроприладів, щоб уникнути погодинних відключень світлаУ поліції розповіли подробиці цинічного вбивства окупантами цивільного у Вовчанську

У Запорізькій області обмежили виїзд на тимчасово окуповані території

Виїзд приватного автотранспорту на тимчасово окуповані території з обласного центру обмежили

Виїзд обмежили через небезпеку обстрілів з боку ворога та розмив дороги в селі Кам’янське. Наразі в черзі на виїзд стоять сотні машин. Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Людей просять з розумінням поставитися до ситуації. Інформацію щодо змін умов перетину лінії розмежування повідомлять додатково.

Як повідомляла «Індустріалка», підрозділи Сил оборони продовжують тримати рубежі та боронити нашу землю. Активних наступальних дій минулої доби окупанти не проводили.

Противник намагався зупинити просування наших підрозділів в районі населених пунктів Новодарівка та Нескучне, однак успіху не досягнув та відступив.

Читайте також: В окупованому місті Запорізької області рашисти глушать мобільний зв’язок і проводять перекидання військ

Сообщение У Запорізькій області обмежили виїзд на тимчасово окуповані території появились сначала на Індустріалка — новини Запоріжжя.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/u-zaporizkiy-oblasti-obmezhili-viyizd-na-timchasovo-okupovani-teritoriyi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top