Візит президента України до Запоріжжя: Володимир Зеленський дав доручення посилити оборону міста і області та покращити гуманітарну ситуацію (ВІДЕО)

На частині територій Запорізької області станом на сьогодні продовжуються активні бойові дії, близько 60% є окупованими. Про ситуацію в регіоні розповіли в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Наразі у Запорізькій області майже все без змін. Не дивлячись на активну діяльність рашистів, в окупованих населених пунктах продовжують працювати місцева влада, комунальні служби та медики.

Також стало відомо про те, що окупанти намагаються незаконно припинити роботу українських операторів мобільного зв’язку та запровадити свою систему.

Крім того, окупанти почали роздавати місцевим мешканцям російські паспорти. Основна мета – офіційно мобілізувати місцевих мешканців на війну проти України.

По всім фактам колаборації вже порушені кримінальні справи. Тривають розслідування.

Також варто відзначити візит президента України Володимира Зеленського до Запоріжжя, під час якого він провів зустрічі з військовими, переселенцями з Маріуполя та міською і обласною владою.

Источник: https://subbota.ua/news/180643/vizit-prezidenta-ukra%d1%97ni-do-zaporizhzhya-volodimir-zelenskij-dav-doruchennya-posiliti-oboronu-mista-i-oblasti-ta-pokrashhiti-gumanitarnu-situacziyu-video

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top