В.о. мера Запоріжжя Куртєв підтримав рішення про відключення гарячої води на 4 місяці

Концерн «Міські теплові мережі» ще на початку травня відключив гарячу воду на місяць в житлових будинках Запоріжжя, а тепер пролонгував це рішення до 20 серпня.

Таке рішення, як вже повідомляв «Форпост»,  монополіст пов’язав з необхідністю проводити масштабні ремонтні роботи на трубопроводах по всьому місту Запоріжжя.

Отже котельні зупинені, а гарячої води у кранах запоріжців не буде до кінця літа.

В.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв підтримав рішення про відключення гарячої води на 4 місяці

«Основною метою концерну «МТМ» є підвищення надійності постачання теплової енергії на опалення за рахунок виконання максимально можливої кількості аварійно-відновлювальних робіт у міжопалювальному періоді.

Враховуючи результати випробувань, можливості підприємства та обмеження, що діють протягом воєнного стану, для проведення повного обсягу ремонтних робіт на теплових мережах та завершення випробувань теплових мереж на щільність та міцність, термін зупинки котелень та тимчасове припинення постачання гарячої води споживачам продовжено до 20 серпня поточного року», — прокоменьтував рішення концерну Куртєв.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/v-o-mera-zaporizhzhia-kurtiev-pidtrymav-rishennia-pro-vidkliuchennia-hariachoi-vody-na-4-misiatsi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top