В Запоріжжі партійці «Європейської Солідарності» вшанували пам’ять загиблих захисників

В свято Трійці партійці «Європейської Солідарності» поклали квіти до пам’ятного знаку на Алеї захисників України. Напередодні «зелених свят» в Україні прийнято вшановувати пам’ять померлих рідних. В «Європейській Солідарності» наголошують — в умовах війни ми вшановуємо пам‘ять загиблих все частіше, бо російське військо принесло смерть і горе на нашу землю:

«Дуже важливо пронести цю пам’ять через покоління — пам’ять про кожного загиблого нашого військового. Адже ці люди — це цвіт нації, борці за національну ідею та життя українців. За нашу віру та нашу свободу. Вони є прикладом мужності для усіх нас, тож ми маємо з гордістю пам’ятати про кожного з них. Це біль, це сум, це скалічені родини та діти, що лишилися без батьків. Та, на жаль, це війна, яку не ми об’явили, але ми в ній переможемо!», — підкреслив депутат фракції «Європейська Солідарність» в Запорізькій обласній раді Сергій Лишенко.

Источник: https://forpost.media/vijna/v-zaporizhzhi-partiytsi-yevropeyskoi-solidarnosti-vshanuvaly-pam-iat-zahyblykh-zakhysnykiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top