На Запоріжжі «казаки» збирали гроші за черешню: селяни здали їх спецслужбам — ЗМІ

В селі Терпіння окупаційна влада приставила «казаків» охороняти оптовий черешневий ринок. Загарбники обіцяли платити за цю роботу 20 доларів на день, але обіцянку не стримали. Військові рф й самі вже 2 місяці не отримують зарплатню, тому торгують «білими сімками» на блокпостах. То ж не дивно, що чергову свою обіцянку вони не виконали.

Не отримавши гроші від рашистів й відчувши владу «казаки» почали вимагати у людей гроші. Покривав їх місцевий 52-річний гауляйтер Юрій Волжанін.

Українці не розгубились й поскаржитись на дії «казаків» до спецслужб рф. Як результат — Юрія Волжаніна ФСБшники викликали на бесіду, передає «Ріа-Мелітополь».

Відзначимо, цьогоріч вродила Мелітопольська черешня дуже добре. Та нажаль, ягоду окупанти дозволяють вивозити лише до Криму або скуплять за копійки й торгують у росії. На підконтрольну Україні територію загарбники не дозволять нічого вивозити. Люди навіть викидають овочі або віддають безкоштовно на місцевих ринках, бо немає куди реалізувати.

Источник: https://subbota.ua/news/181307/na-zaporizhzhi-kazaki-zbirali-groshi-za-chereshnyu-selyani-zdali-%d1%97h-speczsluzhbam-zmi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top