На Запоріжжі росіяни масово відбирають автотранспорт у підприємств

Окупанти на захоплених територіях продовжують грабувати місцеве населення і незаконно конфісковувати майно підприємств.

За інформацією Запорізької обласної військової адміністрації, у Бердянську невідомі особи з числа військовослужбовців рф незаконно заволоділи автомобілем «Subaru Forester» д/н АА 0667 ОІ, білого кольору, належить ТОВ «ОТП ЛІЗИНГ».

Також 10.06.2022 за адресою: Василівський район, смт. Пришиб, вул. Центральна, з території пожежної частини невідомі особи з числа військовослужбовців рф незаконно заволоділи шкільним автобусом «ЗАЗ-А08А2В-10», д/н АР 9680 ІА, жовтого кольору.

Днем раніше, а саме 09.06.2022 в селищі Кам’янка з території Кам’янського лісництва невідомі особи з числа військовослужбовців рф незаконно заволоділи автомобілем «Ніва 2121» д/н АР 8706 ВО, білого кольору.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому місті Мелітополь Запорізької області група російських військових потрапила у ДТП на автомобілі, вкраденому у українців. Два рашиста загинули, ще троє — отримали трави.

Інцидент стався неподалік від Мелітополя по дорозі у Приазов’я. Окупанти їхали в краденому джипі червоного кольору.

«У результаті ДТП — два трупи і троє військових росії у важкому стані», — говориться в повідомленні.

Відомо, що постраждалих загарбників відправили до так званого мелітопольського військового госпіталю, який окупанти розмістили на базі колишнього дитячого санаторію поряд з медичним городком.

Источник: https://forpost.media/vijna/na-zaporizhzhi-rosiiany-masovo-vidbyraiut-avtotransport-u-pidpryiemstv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top