Оголошено аукціон з продажу реліквії з родини мольфарів: гроші підуть на автівку для запорізьких воїнів (ФОТО)

У Запоріжжі оголосили аукціон з продажу старовинного набору закарпатських Мольфарів: гроші передадуть на автомобіль для запорізьких захисників, щоб вивозити поранених.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці радник міського голови Юрій Хохлов, інформує Акцент.

«Увага усій Україні та друзям закордоном! Оголошується аукціон, який принесе переможцю незламну силу, добробут та перемогу. Це стовідсотково. До діла та по суті. До мене звернулася матуся запорізького хлопця, який зараз воює на фронті. Усі разом зараз збирають на автівку, щоб хлопці могли вивозити поранених з пекла. Діло йде, долучилися усі знайомі та друзі. Ще не вистачає 50000 гривень. Матуся цього хлопця, якого я знаю з його народження, зголосилася передати саму цінну родинну реліквію для аукціона. Колись цей старовинний набір був у родини закарпатських Мольфарів. Дуже багато років тому, коли матуся нашого хлопця була ще маленькою дівчинкою, її родина подорожувала по Західній Україні, та в одному закарпатському селі їх застала дуже страшна гроза, батьки побачили на узбіччі єдину стареньку хату, та вимушено завітали до старенької оселі, як потім виявилось відомих у цьому селі Мольфарів. Їх зустріла привітлива бабуся, напоїла карпатським чаєм та обігріла дітей. Тоді дуже старий дідусь взяв дівчинку на руки та підійшов до полиці де стояли ці старовинні статуетки. Дівчинка протягнула до них руки і несподівано гроза закінчилася. Дідусь дуже довго бавився з дівчинкою, розповідав якізь казки, а потім коли родина зазбиралася їхати далі, дідусь взяв під столом сумку та склав ці старовинні статуетки. Коли він віддавав їх батькам дівчинки, сказав що вони принесуть своїм власникам дуже велику силу, благополуччя та буде оберігати довгі роки тих, кому будуть потрібні. Так вже близько сорока років ці реліквії з родини Мольфарів знаходяться у Запоріжжі. Сьогодні вони шукають нового власника, та будуть оберігом йому на довгі роки. Матуся нашого воїна, с чистим серцем передасть цей старовинний набір-оберіг переможцю аукціона, що до цієї п’ятниці 12.00, запропонує у коментарях до цього посту будь-яку найбільшу суму, яку відразу після закінчення аукціону додадуть до купівлі машини нашім запорізьким захисникам».

Як раніше повідомляв Акцент, у Запоріжжі художниці приєдналися до акції розпису військових касок, які непридатні для використання за призначенням.

Запорожские художницы расписали военные каски, которые продадут на аукционе (ФОТО) Подписывайтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/ogolosheno-auktsion-z-prodazhu-relikviyi-z-rodini-molfariv-groshi-pidut-na-avtivku-dlya-zaporizkih-voyiniv-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top