Розвідка з’ясувала де на Запоріжжі зосереджені техніка та жива сила рашистів

Наразі у Запорізькій області не зафіксовано ніяких даних, які б свідчили про те, що протягом найближчого часу ворог буде вести наступальні дії в напрямках Оріхова, Гуляйполя чи Кам’янського.

За інформацією Сил оборони Запорізького краю, як і раніше, ворожі війська продовжують зосереджувати техніку та живу силу у Василівському і Пологівському районах і здійснюють артилерійські обстріли населених пунктів, які знаходяться поблизу лінії розмежування.

До речі, наші військові отримали дані про місця проживання окупантів у селі Верхня Криниця Василівського району т а у самій Василівці.

Також наша розвідка продовжує отримувати інформацію про переміщення техніки окупантів. Зокрема зафіксовано прибуття військової техніки та особового складу противника у село Березівка Пологівського району. А у селі Заповітне Василівського району було зафіксовано рух колони вантажівок у напрямку Енергодару. Окрім того, є інформація про рух колони військової техніки і бензовозів між населеними пунктами Василівського району.

Тому зберігаємо спокій і пам’ятаємо про те, що наші воїни чимало бачать і чимало знають, а ще дуже майстерно б’ють ворога. Так протягом минулої доби наші бійці ліквідували 14 одиниць особового складу противника та ще 18 одиниць поранили. Окрім того, було знищено три бойові броньовані машини, спостережний пункт окупантів, опорний пункт ворожого взводу та один бліндаж.

Загальні втрати ворога станом на ранок 20 червня:

Близько 33800 особового складу (+200)

1477 танків (+9)

3588 бойових броньованих машин (+11)

749 артилерійських систем (+4)

238 одиниць РСЗВ (+3)

98 засобів ППО

216 літаків

181 гелікоптер

601 БПЛА оперативно-тактичного рівня (+3)

130 крилатих ракет

14 кораблів/катерів

2527 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн (+4)

55 одиниць спеціальної техніки

За інформацією Генштабу ЗСУ. Дані уточнюються через інтенсивні бойові дії.

Источник: https://forpost.media/vijna/rozvidka-z-iasuvala-de-na-zaporizhzhi-zoseredzheni-tekhnika-ta-zhyva-syla-rashystiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top