Хто ви, містере колаборант: у шайці зрадників Запорізької області – нові імена

«ЗСУ здавайтесь», «василівці — приносьте зброю». У шайці колаборантів — новенький. З ветеринара і зоотехніка андрій холоша пробив дорогу у владні кабінети райадміністрації ще у 2005-му. Скакав з місця на місце, і перебивався державними виплатами по безробіттю. Пристойними, бо у 2017-му пів року просидів без роботи і не бідував. Та нарешті домігся свого — став першим замом, а коли шефа звільнили — зайняв його крісло. І це місце віддавати не збирається. Навіть якщо доведеться працювати на окупантів.

Зарплата холоші у 2020 році становила близько 24 тисяч грн на місяць. На посаду, говорять, його пропихала дружина — чиновниця Василівської міськради.

Сімейний підряд колаборантів окупував селищну раду Пришиба. На знімку — родина зуб: чоловік — “голова”, а дружина – “секретар”.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/hto-vi-mistere-kolaborant-u-shajci-zradnikiv-zaporizkoi-oblasti-novi-imena/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hto-vi-mistere-kolaborant-u-shajci-zradnikiv-zaporizkoi-oblasti-novi-imena

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top