Чому росія скидає ракети на житлові будинки

“Якщо подивитись на цю війну, як і на попередні війни росії – проти Сирії, Чечні – очима росіян, то вони застосовують свою зброю для терору. Терор спрямований на українське населення. Вони побачили, що політичне керівництво не піддається на ультиматуми росії, вони побачили, що Збройні сили стоять, і навть 20-тикратна перевага в артилерії, снарядах не дають відчутного ефекту. Просування усього по кілька кілометрів – це не той ефект, який потрібен росіянам, а час минає. Отже, вони свій терор спрямовують проти населення, проти звичайних українців. Цілі їхні не просто якісь рандомні, вони чітко визначені. Вони шукають там, д можна більше дошкулити. Для чого? Щоб посіяти страх, паніку, щоб саме суспільство вже вимагало від влади пошвидше закінчити війну, “хай це все припиниться на будь-яких умовах”. Не досягають вони цієї цілі. Вони не розуміють, що ми навчились жити вже під ракетами, і навпаки стали злішими, хочемо ще більше перемоги над росією”, – каже експерт.

“Друга їхня мета – західна коаліція в широкому сенсі. Ракетні обстріли покликані знайти слабку ланку в коаліції, коли якісь лержави скажуть: ну давайте вже хоч якось припинимо це безглуздя, давайте хоч на якихось умовах підпишемо “Мінськ-3″ чи ще щось. Ми бачимо заяви західної” коаліції, вона об’єдналась, отже ці ракетні удари не повпливали. Тепер по соціальних меіа запускаються росіянами тези про те, що “там складна система навігації, вона неточна, сталася помилка”. Тобто вони починають відпрацьовувати таку тему з помилкою”

Источник: https://tv5.zp.ua/news/chomu-rosija-skidaie-raketi-na-zhitlovi-budinki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=chomu-rosija-skidaie-raketi-na-zhitlovi-budinki

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top