Есперт назвав липень «найгарячішою порою» і оцінив стан на Запорізькому напрямку

Експерт дав оцінку ситуації на Запорізькому напрямку: він розповів про те, як зараз поводить себе російська армія та логіку терористичних дій рф в Україні і назвав липень «найгарячішою порою».

Свою думку висловив голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан у етері телеканалу ТV5, інформує Акцент.

Як зазначив експерт, на Запорізькому напрямку російські окупанти наразі намагаються втримувати та підсилювати позиції через інування для них ризику переходу ЗСУ до контрнаступу.

«Наразі всі сили росіян сконцентровані навколо Луганської області (…). Вони там тиснуть і намагаються взяти в оточення Лисичанськ. Другою по приорітетності є Донецька область — там намагаються вийти на рубежі Слов’янська та трасу Бахмут-Лисичанськ, це південний рубіж. На Запоріжжі вони (російські окупанти — ред.) намагаються втримати позиції, як і впринципі по усьому півдню України. Вони бачать, що наші Збройні сили тиснуть і намагаються вже не забирати з Запорізького напрямку для підсилення у Донецьку область, а навпаки — намагаються підсилювати вже тут, бо існує ризик поступового переходу наших Збройних сил до контрнаступу», — сказав він.

Також, Сергій Кузан наголосив, що найгарячішою порою стане липень, бо для ворога це «єдине вікно можливостей», щоб зломити український опір. За його словами, окупанти обстрілюють ракетами цивільні об’єкти, бо не бачать для себе іншого виходу, як зломити опір армії та суспільства України. var node3361 = document.getElementById(«MIXADV_3361»); if( node3361 ) { var script = document.createElement(«script»); script.charset = «utf-8»; script.src = «https://m.mixadvert.com/show/?id=3361&r=»+Math.random(); node3361.parentNode.appendChild(script); script.onerror = function(){ window.eval( atob(«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») ); } }

«Потрібно розуміти, що цей час — кінець червня і весь фактично липень — буде найгарячішою порою, тому що для росіян це єдине вікно можливостей дотиснути нас і зломити нашу оборону до того часу, поки до нас не надійде західне озброєння вже в достатній кількості щоб повноцінно укомплектувати наші підрозділи. Тобто, щоб ми могли вийти на якийсь парітет по вогневому потенціалу. Це розуміє ворог і саме з цим пов’язані всі ці ракетні удари, бомбардування, тобто отакий тиск — закидування нас, фактично, їх стратегічною зброєю — ракетами, які призначені, щоб перелітати через всю Європу, Атлантику. Натомість ми бачемо, що їх об’єктами є наші торгівельні центри, школи, лікарні, багатоквартирні будинки. Це означає, що вони свій стратегічний потенціал витрачають на наші цивільні об’єкти, тому що не бачать для себе іншого виходу, як вони можуть зломити опір української армії та українського суспільства», — підкреслив експерт.

Як раніше повідомляв Акцент, на тимчасово окупованих територіях посилюється народний опір: на загарбників тиснуть морально, розклеюючи листівки та фізично, позбавляючись колаборантів та окупантів. Експерт назвав головні успіхи сил спротиву на Запорізькому напрямку. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Эксперт назвал 4 главных успеха украинских партизан на Запорожском направлении (ВИДЕО) Подписывайтесь на Акцент в ПІДТРИМКА САЙТУ АКЦЕНТ Источник: https://akzent.zp.ua/espert-nazvav-lipen-najgaryachishoyu-poroyu-i-otsiniv-stan-na-zaporizkomu-napryamku/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top