На окупованому Запоріжжі рашисти виловлюють чоловіків

У місті Мелітополі Запорізької області російські окупанти затримують чоловіків.

Російські загарбники ходять по багатоквартирних будинках та «запрошують» до автобуса на бесіду. Це може бути спроба мобілізувати чоловіків на війну проти України, як окупанти зробили це у так званих днр та лнр, пише Ріа-Мелітополь.

Також є версія, що ворог вирішив продовжити «фільтраційні» заходи. Росіяни хочуть виявити усіх лідерів громадської думки та зламати їх, щоб вони не могли чинити спротиву.

«Потім починають вчити «любити русскій мір» представників середнього класу і надалі всіх жителів міста, діючи методом залякування за принципами НКВС. Подібні фільтраційні «заходи» раніше проводились у Луганській, Донецькій областях та у Криму», — зазначає видання.

Чоловіків, які залишилися у Мелітополі, закликають не виходити з дому.

Як вже повідомляв «Форпост», загарбники роблять все те, що чинили на тимчасово окупованих у 2014 році  територіях Донбаса — викрадають людей з метою отримання викупу.

Також загарбники змушують фермерів співпрацювати, відбирають у них урожай. Також в районі Василівки змусили фермерів викинути весь врожай овочів, який вони везли на реалізацію на підконтрольну Україні територію.

Источник: https://forpost.media/vijna/na-okupovanomu-zaporizhzhi-rashysty-vylovliuiut-cholovikiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top