Поліція Запоріжжя розкрила вбиство, яке відбулось на початку війни

Майже за чотири місяці поліцейські з’ясували, що підозрюваний та його жертва були знайомі. Під час раптово виниклого між ними конфлікту на побутовому ґрунті, зловмисник дістав ножа та наніс потерпілому декілька ножових поранень, від яких той помер.

За інформацією ГУНП в Запорізькій області, 5 березня до чергової частини Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Вороніхіна неподалік школи виявлено труп чоловіка з численними ножовими пораненнями.

Завдяки злагодженій роботі карного розшуку та слідства, правоохоронці здобули беззаперечні докази причетності до злочину та встановили підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 38-річний мешканець міста Запоріжжя.

Поліцейські з’ясували, що раніше чоловіки вже були знайомі. В ході раптово виниклого між ними конфлікту на побутовому ґрунті, зловмисник дістав ножа та наніс потерпілому декілька ножових поранень, від яких останній помер на місці події.

Слідчим фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 УУ (Умисне вбивство). Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. За скоєння вбивства чоловікову може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/politsiia-zaporizhzhia-rozkryla-vbystvo-iake-vidbulos-na-pochatku-viyny.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top