Загарбники видворятимуть «екстремістів» із окупованої частини Запорізької області

Прорашистський ватажок окупаційної «влади» частини Запорізької області Євген Балицький підписав «указ», який нібито передбачає примусове видворення з регіонів за «екстремістську діяльність».

Такий «указ» підписав голова0″ адміністрацій» Запорізької області Євгеном Балицьким,

Як він сам повідомляє у коментарі «РИА Новости»,  забороняються будь-які прояви «екстремістської діяльності». До таких окупанті відносять, зокрема, перешкоджання роботі «адміністрації», соціальних структур та підприємств; дискредитацію окупаційних «органів влади» та збройних сил РФ, поширення «завідомо неправдивої» інформації про них.

Крім того, відповідальність передбачена за «виправдання тероризму, використання нацистської атрибутики та екстремістських організацій», порушення соціальної, расової, національної чи релігійної ворожнечі, проведення не погоджених з окупаційною адміністрацією публічних заходів, виготовлення «екстремістських» матеріалів та їх фінансування, а також створення «загрози суспільній безпеці» в інших формах.

Пізніше так званий голова тимчасової адміністрації Запорізької області Євген Балицький розповів, що проукраїнських активістів планують «виселяти» на підконтрольну Україні територію.

«Щоб бути гуманними й не застосовувати до них методів, які застосовує Україна, я підписав указ, завдяки якому ми зможемо людей, які належать до проукраїнської ультраправої структури, таких як «Правий сектор», щоб їх люди просто не прибили на території… Ми просто будемо таких людей виселяти за стрічку.

Привозимо до Василівки, де у нас здійснюється пропуск із Україною, видаємо паспорт – і в один кінець. Будь ласка, далі їдьте собі до Луцька, до Польщі, де вам буде зручніше, там ведіть свою діяльність. Але тут у нас мирному життю заважати ніхто не буде. І такі приклади у нас уже є, ми скоро про це говоритимемо», — повідомив зрадник Балицький, відомий раніше своєю українофобською поведінкою.

Зрозуміло, що ця новина з вуст колоборанта російському ЗМІ —  суцільний фейк. Відомо, що на окупованій терититорії Запорізької області загарбники хапають та кидають «на подвал» звичайних людей, а людей з проукраїнською позицією катують та вбивають.

Нагадаємо, Балицький раніше підписав «наказ» про «націоналізацію» українського майна. Мовляв, «з метою забезпечення державних потреб та зберегти національне надбання для мешканців Запорізької області». У власність області мають перевести земельні ділянки, природні ресурси, об’єкти стратегічної інфраструктури та інше українське майно.

Источник: https://forpost.media/vijna/zaharbnyky-vydvoriatymut-ekstremistiv-iz-okupovanoi-chastyny-zaporizkoi-oblasti.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top