На Запоріжжі рашисти заполонили узбіччя доріг пропагандою

Російські загарбники пробивають дно з лицемірства — на тимчасово окупованих територіях Запорізької області вони розклеїли плакати із тезою про «одін народ».

Це той народ, який аплодує у коментарях російським ракетам по мирним українським містам, який радіє смерті українських дітей, який люто ненавидить все, що пов’язано з Україною та відкрито підтримує всі злочини своїх же «асвабадітєлєй».

Особливо лицемірно виглядає вже не нова цитата путіна про «вибір», коли рашисти вдерлися на нашу землю зі зброєю і продовжують знущатися із мирних українців, красти, руйнувати, лякати, погрожувати, вбивати, катувати, змушуючи зізнаватися у «любові до расєї». То про який вибір може йтися?

І ще. Ми не один народ і ніколи ним не будемо. А хвора уява наших неадекватних сусідів – це проблема психіатричного характеру.

Нагадаємо, росія примусово вивезла з України (у тому числі й з Запорізької області)  два мільйони людей, серед яких кілька сотень тисяч дітей, ще десятки тисяч українців перебувають у фільтраційних таборах на тимчасово окупованих територіях. Це є військовим злочином.

Источник: https://forpost.media/vijna/na-zaporizhzhi-rashysty-zapolonyly-uzbichchia-dorih-propahandoiu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top