Мер окупованого міста на Запоріжжі відреагував на призначення голови псевдо-міністерства області (ФОТО)

Як ми раніше писали, на Запоріжжі окупанти «злили» місцевого гауляйтера євгена балицького — на його місце призначили представника кремля. Міський голова Мелітополя Іван Федоров вже відреагував на це призначення, передає «РІА Мелітополь».

За його словами, термін колаборантів недовгий, а їх доля передбачувана. Адже в росії чомусь миттєво виникла недовіра до самопроголошеного голови окупаційної військово-цивільної адміністрації Запорізької області євгена балицького.

Відтепер окупованими територіями Запорізької області буде керувати представник кремля антон кольцов, який раніше був першим віце-губернатором вологолської області.

кольцов

Іван Федоров додав, що така участь чекає на всіх місцевих колаборантів. Вони не потрібні кремлю, зрадників ніхто не любить.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Мелітополі загарбники продовжують готуватися до псевдо-референдуму по приєднанню міста до рф. Тому зараз вони масово надсилають до Мелітополя своїх кураторів. Одразу після голови псевдоміністерства окупанти представили псевдо міністра молодіжної політики Антона Тицького.

Источник: https://subbota.ua/news/184909/mer-okupovanogo-mista-na-zaporizhzhi-vidreaguvav-na-priznachennya-golovi-psevdo-ministerstva-oblasti-foto

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top