Самопроголошена голова Василівки налагодила ремонт ворожої техніки та допомагає росіянам будувати укріплення

Самопроголошена голова Василівки тісно співпрацює з окупантами

З початку березня місто Василівка Запорізької області знаходиться в тимчасовій окупації. Росіяни ввели у місті свої «порядки» та призначили нове керівництво. Обов’язки голови Василівки з 25 квітня виконує Наталія Романіченко.

До війни колаборантка мріяла про акторську кар’єру та одного разу навіть знімалася в масовці в одному з українських серіалів. Коли з акторською справою у неї не склалося, жінка вирішила зайнятися бізнесом. У Василівці вона відкрила СТО. Однак, «зірковий час» Наталії Романіченко настав, коли у Василівку прийшли окупанти. Вона запропонувала росіянам співпрацю та вже три місяці працює на них.

Романіченко

Відомо, що на своєму СТО жінка налагодила ремонт і фарбування ворожої військової техніки та забезпечила постачання запасних частин до неї. Найманим працівникам вона наказала наносити на пофарбовану техніку символ війська-агресора – літеру «Z».

Також Наталія Романіченко забезпечила постачання будівельної техніки окупантам для зведення фортифікаційних споруд та укріплень.

Дії колаборантки потрапили в поле зору СБУ. Стосовно зрадниці, яка добровільно перейшла на бік ворога, до суду передали обвинувальний акт. Колаборантку судитимуть за державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану. Їй загрожує довічне позбавлення волі. Про це повідомили на сайті Запорізької обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Бердянську росіяни змінили «владу», яку ж самі і призначили. На керівних посадах у місті тепер команда офіцерів ФСБ. Зараз вони проводять відбір кандидата на посаду «мера».

Раніше «Індустріалка» повідомляла, що самопроголошений керівник Запорізької області Євген Балицький підписав розпорядження про проведення так званих «суботників» в окупованих населених пунктах регіону. Основна їхня мета — залучити мирних жителів до облаштовування окопів та бліндажів російським військовим.

Читайте наші новини на сайті zprz.city.

Сообщение Самопроголошена голова Василівки налагодила ремонт ворожої техніки та допомагає росіянам будувати укріплення появились сначала на Індустріалка — новини Запоріжжя.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/samoprogoloshena-golova-vasilivki-nalagodila-remont-vorozhoyi-tehniki-ta-dopomagaye-rosiyanam-buduvati-ukriplennya

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top