На Запоріжжі діють партизани та месники

Про мелітопольський спротив говорить увесь світ — успішні спецоперації запорізьких партизанів цього разу відмічають в авторитетному виданні The New York Times:

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, спокій рашистам в окупованому місті навіть не сниться. І новий пріоритет у роботі партизан — протидія незаконному псевдореферендуму.
.
Всі зрадники, які продалися ворогу та допомагають в організації цього спектаклю, нам відомі. Щодня мелітопольці повідомляють їхні прізвища та адреси на електронну пошту zradnyk@mlt.gov.ua. Ми знаємо їх всіх — від штабістів та членів виборчкому до квартальних та старших по будинкам.
.
Вся ця інформація у розпорядженні українських спецслужб. А значить, що кожен посібник терористів з рф буде покараний.

Як вже повідомляв «Форпост», більшість мешканців тимчасово окупованих міст і сіл Запорізької області не палають бажанням коритися російським загарбникам, і планомірно проводять заходи щодо їх знищення.

Особливо відзначився в цій справі Мелітополь — місцеві партизани, за інформацією Запорізької ОВА, ще у травні вже знищили у місті понад 100 окупантів. Причина смерті рашистів – ножові та вогнепальні поранення. Інформацію щодо точної кількості вбитих та обставини їхньої смерті окупаційна адміністрація ретельно приховує

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-diiut-partyzany-ta-mesnyky.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top