На Запорізькому напрямку ворог намагається не допустити просування підрозділів Сил оборони

На Запорізькому напрямку ворог продовжує розосереджувати склади з боєкомплектами

Як повідомляє військовий журналіст Богдан Мірошніков, у Запорізькій області продовжуються тактичні бої у напрямках Дорожнянки та Інженерного.

«Артдуелі у районі Нестерянки та Щербаків та Новофедорівки. Лінія фронту не зазнала змін за добу. Ворог продовжує розосереджувати склади з БК у районі Мелітополя та Токмака для запобігання чутливих втрат БК», — написав у телеграм каналі Богдан Мірошніков.

Про ситуацію на Запорізькому напрямку у вечірньому оперативному зведенні також інформує речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун.

«На Запорізькому напрямку противник намагається не допустити просування підрозділів Сил оборони.

Здійснив обстріли із танків, ствольної артилерії та РСЗВ в районах населених пунктів Великомихайлівка, Шевченко, Гуляйпільське, Шевченківське, Новоандріївка, Новопіль, Ольгівське, Щербаки, Бурлацьке та Степове.

Авіація ворога діяла по районах Білогірʼя, Залізничного, Малих Щербаків та Малої Токмачки», — розповів Олександр Штупун.

Читайте також: Розвідники запорізької частини Нацгвардії отримали сучасний дрон від Метінвесту

Читайте наші новини на сайті zprz.city

Сообщение На Запорізькому напрямку ворог намагається не допустити просування підрозділів Сил оборони появились сначала на Індустріалка — новини Запоріжжя.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/na-zaporizkomu-napryamku-vorog-namagayetsya-ne-dopustiti-prosuvannya-pidrozdiliv-sil-oboroni

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top