Рашисти двічі за ніч обстріляли Запоріжжя. Фото

Ніч у Запоріжжі була неспокійною — російські війська двічі обстрілювали місто. Рашисти влучили в об’єкти інфраструктури двох районів Запоріжжя. Загиблих та поранених, на щастя, немає.

За інформацією Запорізької ОВА, після опівночі ракети російських військ влучили в об’єкти інфраструктури у Шевченківському та Комунарському районах Запоріжжя.

За інформацією секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва, внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю пошкоджено цивільну інфраструктуру міста.

«Серед людей постраждалих немає. На цей час відомо про шість багатоквартирних будинків, в яких повилітали шибки та є зруйновані віконні рами. На місці вже працюють відповідні комунальні служби. Якщо у вас є інформація про додаткові ушкоджені будівлі, повідомляйте про це на «15-80», — повідомив  Куртєв.

Нагадаємо, позавчора рашисти завдали удар по місту Гуляполе Запорізької області. Окупанти зруйнували приміщення спортивного комплексу в Гуляйполі — у ньому пошкоджений дах, вибуховою хвилею та уламками ракет вибило вікна та двері.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/rashysty-dvichi-za-nich-obstrilialy-zaporizhzhia-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top