«Воюють навіть з немовлятами»: в Енергодарі загарбники заборонили видавати гуманітарку для малюків

У дитячій лікарні Енергодару батьки могли отримати гуманітарну допомогу для малюків від народження і до 3 років. В складу «гуманітарки» входять:  памперси, засоби дитячої гігієни, дитяче харчування, в тому числі й безглютенове (для немовлят, яким життєво необхідна відповідна дієта). Таку допомогу батьки отримали щомісяця, та тепер російські загарбники наказали прибрати пункт видачі гуманітарної допомоги для дітей. Відповідне оголошення з’явилась на дверях лікарні. За пів року видані тони гуманітарної допомоги. 

«Пункт видачі окупанти закрили. Всю гуманітарну допомогу наказали «прибрати». Відповідно, зараз видача памперсів, дитячого харчування та засобів гігієни для дітей під загрозою. Ми будемо шукати шляхи розв’язання цієї проблеми. Але очевидно, що організована вона зумисне та штучно. Просто з позиції дурної сили. Тож виникає питання: російські військові та їхні посіпаки-колаборанти воюють в Енергодарі навіть з немовлятами, позбавляючи їх можливості отримувати необхідне якісне харчування??!», — пише мер Енергодару Дмитро Орлов.

Источник: https://subbota.ua/news/187398/voyuyut-navit-z-nemovlyatami-v-energodari-zagarbniki-zaboronili-vidavati-gumanitarku-dlya-malyukiv

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top