На Запоріжжі партизани підірвали автівку разом з гауляйтером селища

Колаборант Іван Сушко, який був призначений окупантами селищним головою Михайлівки Запорізької області, загинув внаслідок підриву автомобіля. 

«Голова Михайлівки у Запорізькій області Іван Сушко загинув внаслідок підриву автомобіля», — цитує «РИА-Новости» окупаційну «владу» регіону.

Як повідомляє нардеп Олексій Гончаренко, після вибуху його доправили до лікарні в критичному стані, де він і помер. Вибухівка в машині Сушка була розташована під сидінням. 

Смерть Сушка підтвердив також колишній запоріжець, проросійський пропагандист Володимир Рогов. 

Як вже писав «Форпост», у квітні 2022 року під час тимчасової окупації селища Михайлівка Василівського району місцевий житель іван сушко знехтував конституційним правом громадян на вільне волевиявлення під час виборів та добровільно погодився на пропозицію окупантів очолити незаконно створений орган влади.

Про своє призначення «головою адміністрації Михайлівки» сушко повідомив мешканцям громади у відеозверненні через інтернет. Після цього, на підтримання незаконної влади військової адміністрації рф «ведучий яскравих подій іван» активно виконує покладені на нього організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції.

Нагадаємо, сушко – місцевий підприємець та екскандидат в депутати селищної ради від прорашистського «Опоблоку». До повномасштабного вторгнення рф на територію України він займався організацією дозвілля та розваг (був професійним Дідом Морозом та ведучим на весіллях).

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/na-zaporizhzhi-partyzany-pidirvaly-avtivku-razom-z-hauliayterom-selyshcha.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top