На Запоріжжі рашисти обстріляли колону мирних жителів

Російські війська обстріляли автомобільну колону мирних жителів, які намагалися виїхати на підконтрольну Україні територію через блокпост в окупованій Василівці Запорізької області.

Як сьогодні повідомив в етері національного телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров, окупанти навмисне випустили з Василівки велику колону цивільних машин, а в сірій зоні розстріляли її. Це трапилось 29 серпня.

«На відстані 50–100 метрів були вибухи, наші люди мусили вибігати з машин, ховатися під машинами або за ними», – сказав Федоров.

За його словами, від обстрілу ніхто не постраждав, але люди, які збиралися виїжджати з Василівки, злякалися та повернулися назад на окуповані території.

Мер Мелітополя наголосив, що російські військові роблять усе, щоб українці не хотіли виїжджати з тимчасово окупованих територій, щоб використати їх як заручників.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому місті Мелітополь Запорізької області група російських військових потрапила у ДТП на автомобілі, вкраденому у українців. Два рашиста загинули, ще троє — отримали трави.

Інцидент стався неподалік від Мелітополя по дорозі у Приазов’я. Окупанти їхали в краденому джипі червоного кольору.

«У результаті ДТП — два трупи і троє військових росії у важкому стані», — говориться в повідомленні.

Відомо, що постраждалих загарбників відправили до так званого мелітопольського військового госпіталю, який окупанти розмістили на базі колишнього дитячого санаторію поряд з медичним городком.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/na-zaporizhzhi-rashysty-obstrilialy-kolonu-myrnykh-zhyteliv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top