Частина працівників Запорізької АЕС зникла: українська розвідка звернулась до МАГАТЕ

Частина працівників Запорізької АЕС, яких окупанти вважають недостатньо «благонадійними» зникли. Їхня доля та поточне місцезнаходження невідомі.

Інша частина співробітників, які з різних причин погодились на співпрацю з окупантами та спеціально підготовлена «масовка» мають створити у членів Місії враження повної підтримки місцевими мешканцями дій окупантів. Наразі з ними працюють російські технологи для відпрацювання сценарію та створення необхідної для кремля «картинки». Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

У зв’язку з цим закликаємо світову спільноту, всі авторитетні міжнародні організації та уряди сприяти ефективній та об’єктивній роботі Місії МАГАТЕ на ЗАЕС. В ході її роботи мають бути з’ясовані всі обставини, що призвели до виникнення небезпечної ситуації, яка здатна призвести до аварії на найбільшому в Європі ядерному об’єкті. Місія МАГАТЕ на станції має завершитися створенням постійного представництва організації на ЗАЕС. Територія станції повинна бути негайно демілітаризована. Після чого буде створено 10-кілометрову зону безпеки та захищений транспортний коридор, яким до ЗАЕС доставлятимуться необхідне обладнання та спеціалісти, — йдеться у повідомленні.

Окупанти продовжують обстрілювати Енергодар: постраждала будівля міської ради (ФОТО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/chastina-pratsivnikiv-zaporizkoyi-aes-znikla-ukrayinska-rozvidka-zvernulas-do-magate/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top